Počet záznamů: 1  

New type of gel polymer electrolytes based on selected methacrylates and their characteristics. Part II. fluorinated co-polymers

  1. 1.
    SYSNO ASEP0459476
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevNew type of gel polymer electrolytes based on selected methacrylates and their characteristics. Part II. fluorinated co-polymers
    Tvůrce(i) Michálek, Jiří (UMCH-V) RID, ORCID
    Abbrent, Sabina (UMCH-V) RID, ORCID
    Musil, M. (CZ)
    Kovářová, Jana (UMCH-V) RID
    Hodan, Jiří (UMCH-V)
    Dybal, Jiří (UMCH-V) RID, ORCID
    Zdroj.dok.Electrochimica acta. - : Elsevier - ISSN 0013-4686
    Roč. 208, 1 August (2016), s. 211-224
    Poč.str.14 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovagel polymer electrolytes ; thermal analysis ; ionic conductivity
    Vědní obor RIVCG - Elektrochemie
    CEPGAP102/10/2091 GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaUMCH-V - RVO:61389013
    UT WOS000377545300026
    EID SCOPUS84969506861
    DOI10.1016/j.electacta.2016.05.057
    AnotaceAn extensive study on gel electrolyte systems based on 2-ethoxyethyl methacrylate (EOEMA) with various cross-link monomers is conducted with experimental techniques such as thermal analysis, stress-strain measurements and conductivity characterisation by impedance spectroscopy in order to clarify the influence of varying composition of the samples on their resulting properties. Furthermore, the addition of fluorinated side chains, used here predominantly with the aim of decreasing flammability of the ether-oxygen rich systems while boosting its ionic conductivity values, is investigated in terms of resulting mechanical, thermal and electrochemical properties.
    PracovištěÚstav makromolekulární chemie
    KontaktEva Čechová, cechova@imc.cas.cz ; Tel.: 296 809 358
    Rok sběru2017
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.