Počet záznamů: 1  

Sensors & Signals

  1. 1.
    SYSNO ASEP0451438
    Druh ASEPM - Kapitola v monografii
    Zařazení RIVC - Kapitola v knize
    NázevHumidity sensors based on substituted phthalocyanines and either TiO2 or carbon black nanolayers modified with them and on the sandwich double layer structures, consisting of hydrophilic and hydrophobic phthalocyanine derivative
    Tvůrce(i) Rakušan, J. (CZ)
    Hamáček, A. (CZ)
    Reboun, J. (CZ)
    Nešpůrek, S. (CZ)
    Stulík, J. (CZ)
    Karásková, M. (CZ)
    Černý, J. (CZ)
    Rais, David (UMCH-V) RID
    Kubáč, L. (CZ)
    Zdroj.dok.Sensors & Signals. - Barcelona : International Frequency Sensor Association (IFSA) Publishing, S. L, 2015 / Yurish S. Y. ; Daneshmand Malayeri A. - ISBN 978-84-608-2319-3
    Rozsah strans. 29-49
    Poč.str.21 s.
    Poč.str.knihy208
    Forma vydáníOnline - E
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.ES - Španělsko
    Klíč. slovahumidity sensor ; ionic liquid ; organic electronics
    Vědní obor RIVCD - Makromolekulární chemie
    Institucionální podporaUMCH-V - RVO:61389013
    UT WOS000441198700002
    AnotaceOur interest is the developing of fast and sensitive humidity sensors based on derivatives of phthalocyanine. We described the hybrid humidity sensor based on TiO2 nanolayer modified with sodium salt of sulfonated hydroxyaluminium phthalocyanine (AlOHPcSNa). We also described new types of hybrid humidity sensors based on Carbon nanoparticles and sodium salt of sulfonated Nickel phthalocyanine (NiPcSNa). The idea was based on the fabrication of sensors with nanolayers of Carbon nanoparticles modified with NiPcSNa, which is deposited either beneath the carbon layer or on the surface of it.
    PracovištěÚstav makromolekulární chemie
    KontaktEva Čechová, cechova@imc.cas.cz ; Tel.: 296 809 358
    Rok sběru2016
    Elektronická adresahttp://www.sensorsportal.com/HTML/BOOKSTORE/Sensors_and_Signals.htm
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.