Počet záznamů: 1  

On the technological aspects of doped ZnO. Diamond heterojunction preparation and analysis

  1. 1.
    SYSNO ASEP0449863
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevOn the technological aspects of doped ZnO. Diamond heterojunction preparation and analysis
    Tvůrce(i) Marton, M. (SK)
    Mikolášek, M. (SK)
    Bruncko, J. (SK)
    Novotný, I. (SK)
    Ižák, Tibor (FZU-D) RID
    Kováčová, S. (SK)
    Vojs, M. (SK)
    Zdroj.dok.Nanosvet s vákuom. Nanoworld with vacuum. - Bratislava : Slovenská vákuová spoločnosť, 2015 / Michalka M. ; Vincze A. ; Veselý M. - ISBN 978-80-971179-6-2
    Rozsah strans. 20-24
    Poč.str.4 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceŠkola vákuovej techniky /18./
    Datum konání07.10.2015-11.10.2015
    Místo konáníŠtrbské Pleso
    ZeměSK - Slovensko
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.SK - Slovensko
    Klíč. slovaZnO ; diamond ; heterojunction ; electrical properties
    Vědní obor RIVBM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    CEPGBP108/12/G108 GA ČR - Grantová agentura ČR
    7AMB14SK024 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaFZU-D - RVO:68378271
    AnotaceHFCVD and sputtering deposition techniques were used for preparation of rectifying p-n junction from ZnO (n) and BDD (p) layers. The properties of individual layers were optimized in order to obtain low doping level allowing the junction to operate as a diode. Adhesion and other properties of the diamond layers were optimized through the deposition conditions and use of an interlayer as well. Rectifying ratio of 55 was reached for the first prepared structures; nevertheless the technological procedures are perspective and capable of further optimization.
    PracovištěFyzikální ústav
    KontaktKristina Potocká, potocka@fzu.cz, Tel.: 220 318 579
    Rok sběru2016
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.