Počet záznamů: 1  

Biosensor enhancement using grooved micromixers: Part I, numerical studies

  1. 1.
    SYSNO ASEP0449180
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevBiosensor enhancement using grooved micromixers: Part I, numerical studies
    Tvůrce(i) Lynn, Nicholas Scott (URE-Y) RID
    Homola, Jiří (URE-Y) RID
    Celkový počet autorů2
    Zdroj.dok.Analytical Chemistry. - : American Chemical Society - ISSN 0003-2700
    Roč. 87, č. 11 (2015), s. 5516-5523
    Poč.str.8 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovaNumerical methods ; Micromixers ; Analytes
    Vědní obor RIVJA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    CEPGBP205/12/G118 GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaURE-Y - RVO:67985882
    UT WOS000355779500012
    EID SCOPUS84930661078
    DOI10.1021/ac504359m
    AnotaceIn this study we examine the use of the staggered herringbone mixer (SHM) to increase the efficiency of analyte delivery to a planar biosensor surface. Although there has been an extensive amount of research regarding the optimization of the SHM for mixing purposes, there has been very little work regarding the use of said micromixers for sensing purposes. Here, we use numerical methods to examine the effect of the SHM geometry on the efficiency of analyte delivery to a biosensor surface. We show the level of sensing enhancement of an SHM-based sensing chamber over that of an unmixed chamber has a strong dependence on the SHM geometry, the Péclet number, and the overall sensor length. The results presented herein are applicable to a very wide range of biosensor transduction mechanisms and target analytes
    PracovištěÚstav fotoniky a elektroniky
    KontaktPetr Vacek, vacek@ufe.cz, Tel.: 266 773 413, 266 773 438, 266 773 488
    Rok sběru2016
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.