Počet záznamů: 1
Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
- 1.
SYSNO ASEP 0434130 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O)
Benkovská, Dagmar (UIACH-O)
Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 3 Zdroj.dok. Journal of the Science of Food and Agriculture. - : Wiley - ISSN 0022-5142
Roč. 95, č. 5 (2015), s. 983-990Poč.str. 8 s. Forma vydání Tištěná - P Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. GB - Velká Británie Klíč. slova allergens ; proteins ; barley ; mass spectrometry Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 UT WOS 000351168100014 DOI https://doi.org/10.1002/jsfa.6773 Anotace Suggested proteomic strategy proved as universal and sensitive method for fast and reliable identification of various cereal allergens and monitoring of their quantitative changes during food processing. Such information is important for consumers who suffer from allergies. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2015
Počet záznamů: 1