Počet záznamů: 1  

Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing

  1. 1.
    SYSNO ASEP0434130
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevStudy of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
    Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O)
    Benkovská, Dagmar (UIACH-O)
    Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.Journal of the Science of Food and Agriculture. - : Wiley - ISSN 0022-5142
    Roč. 95, č. 5 (2015), s. 983-990
    Poč.str.8 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovaallergens ; proteins ; barley ; mass spectrometry
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    UT WOS000351168100014
    DOI10.1002/jsfa.6773
    AnotaceSuggested proteomic strategy proved as universal and sensitive method for fast and reliable identification of various cereal allergens and monitoring of their quantitative changes during food processing. Such information is important for consumers who suffer from allergies.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2015
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.