Počet záznamů: 1  

Workshop of Interesting Topics of SEM and ESEM

  1. 1.
    SYSNO ASEP0431165
    Druh ASEPG - Konferenční sborník (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVB - Odborná monografie, kniha
    NázevWorkshop of Interesting Topics of SEM and ESEM
    Tvůrce(i) Neděla, Vilém (UPT-D ed.) RID, ORCID, SAI
    Mašová, Šárka (UPT-D ed.)
    Tihlaříková, Eva (UPT-D ed.) RID, ORCID, SAI
    Celkový počet autorů3
    Vyd. údajeBrno: Institute of Scientific Instruments, AS CR, v. v. i, 2014
    ISBN978-80-87441-12-1
    Poč.str.58 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceWorkshop of Interesting Topics of SEM and ESEM
    Datum konání26.08.2014-31.08.2014
    Místo konáníMikulov
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaSEM ; ESEM ; chemistry ; biology ; instrumentation
    Vědní obor RIVJA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    CEPEE.2.3.20.0103 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaUPT-D - RVO:68081731
    AnotaceThe book of abstracts from the Workshop of Interesting Topics of SEM and ESEM includes original English written papers focused on new results of Environmental electron microscopy group from the ISI ASCR in Brno ant scientific and industry partners of this group. This book contain new results from the field of instrumentation, biology, physics and chemistry. The overall objectives of the workshop were to provide space for exchanging news, ideas, advice and experience in the field of Electron Microscopy which can lead to mutual future scientific collaboration. This workshop has been organized as a forum of state-of-the-art discussion in a number of topics which will be covered by several distinguished invited talks and other presentations.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2015
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.