Počet záznamů: 1  

Very low energy STEM for biology

  1. 1.
    SYSNO ASEP0422788
    Druh ASEPK - Konferenční příspěvek (lokální konf.)
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    NázevVery low energy STEM for biology
    Tvůrce(i) Frank, Luděk (UPT-D) RID, SAI, ORCID
    Nebesářová, Jana (BC-A) RID, ORCID
    Vancová, Marie (BC-A) RID, ORCID
    Paták, Aleš (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Müllerová, Ilona (UPT-D) RID, SAI, ORCID
    Celkový počet autorů5
    Zdroj.dok.Mikroskopie 2013. - Praha : Československá mikroskopická společnost, 2013
    S. 19
    Poč.str.1 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceMikroskopie 2013
    Datum konání13.05.2013-14.05.2013
    Místo konáníLednice
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovatissue sections ; ultra-low-energy STEM ; cathode lens
    Vědní obor RIVJA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    CEPTE01020118 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    GAP108/11/2270 GA ČR - Grantová agentura ČR
    ED0017/01/01 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaUPT-D - RVO:68081731 ; BC-A - RVO:60077344
    AnotaceExamination of tissue sections with transmitted electrons has been performed at energies of hundreds and tens of eV with thicknesses of sections of 10 nm or less. This was possible by employing the cathode lens principle working without lowest energy limitations with the help of biasing the sample to a high negative potential. The reflected and transmitted electrons were attracted with the same electric field to earthed detectors situated above and below the sample. Very high image contrasts have been obtained even for samples free of any heavy metal salts for contrast enhancement.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.