Počet záznamů: 1  

Adaptive stabilization of ethanol production during the continuous fermentation of Saccharomyces cerevisiae

  1. 1.
    SYSNO ASEP0411269
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevAdaptive stabilization of ethanol production during the continuous fermentation of Saccharomyces cerevisiae
    Tvůrce(i) Ignatova, M. (BG)
    Patarinska, T. (BG)
    Ljubenova, V. (BG)
    Bůcha, Jindřich (UTIA-B)
    Böhm, Josef (UTIA-B)
    Zdroj.dok.IEE Proceedings. Control Theory and Applications - ISSN 1350-2379
    Roč. 150, č. 6 (2003), s. 666-672
    Poč.str.7 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovalinear-quadratic control
    Vědní obor RIVBC - Teorie a systémy řízení
    CEPIBS1075102 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z1075907 - UTIA-B
    AnotaceTwo different approaches for adaptive control designare investigated and compared from a user's point of view. The first one is an application of the Matlab toolbox routine Designer, and the second approach is basedd on the commonly used adaptive linearizing control design method. The continuous aerobic fermentation of Saccharomyeces cerevisiae is taken as an object for control. The control task is the stabilization of ethanol productionat a previously set low value of concentration.
    PracovištěÚstav teorie informace a automatizace
    KontaktMarkéta Votavová, votavova@utia.cas.cz, Tel.: 266 052 201.

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.