Počet záznamů: 1  

The Impact of Hop Products on Beer Foam

  1. 1.
    SYSNO ASEP0391687
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevThe Impact of Hop Products on Beer Foam
    Tvůrce(i) Novák, Pavel (UCHP-M)
    Baszczyňski, Martin (UCHP-M)
    Linhart, P.
    Brányik, T. (CZ)
    Růžička, Marek (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok.Program and Abstracts. - Prague : ICPF ASCR, 2013 - ISBN N
    S. 92
    Poč.str.1 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceWorkshop on Smart and Green Interfaces 2013
    Datum konání20.3.2013-22.03.2013
    Místo konáníPrague
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovabeer foam ; brewing industry ; analysis
    Vědní obor RIVCI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    AnotaceThe aim of this work was to assess the impact of selected hop products, their concentration, pH and surface tension on the foam structure and stability in matrices of model solution, model beer and real commercial beer. Each sample was used to create foam in a defined way and the foam was analyzed by image analysis and by the NIBEM-T method (Haffmans). The analyses led to structural and stability characteristics of foams.
    PracovištěÚstav chemických procesů
    KontaktEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.