Počet záznamů: 1
The Impact of Hop Products on Beer Foam
- 1.
SYSNO ASEP 0391687 Druh ASEP A - Abstrakt Zařazení RIV Záznam nebyl označen do RIV Zařazení RIV Není vybrán druh dokumentu Název The Impact of Hop Products on Beer Foam Tvůrce(i) Novák, Pavel (UCHP-M)
Baszczyňski, Martin (UCHP-M)
Linhart, P.
Brányik, T. (CZ)
Růžička, Marek (UCHP-M) RID, ORCID, SAIZdroj.dok. Program and Abstracts. - Prague : ICPF ASCR, 2013 - ISBN N
S. 92Poč.str. 1 s. Forma vydání Tištěná - P Akce Workshop on Smart and Green Interfaces 2013 Datum konání 20.3.2013-22.03.2013 Místo konání Prague Země CZ - Česká republika Typ akce EUR Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova beer foam ; brewing industry ; analysis Vědní obor RIV CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství Institucionální podpora UCHP-M - RVO:67985858 Anotace The aim of this work was to assess the impact of selected hop products, their concentration, pH and surface tension on the foam structure and stability in matrices of model solution, model beer and real commercial beer. Each sample was used to create foam in a defined way and the foam was analyzed by image analysis and by the NIBEM-T method (Haffmans). The analyses led to structural and stability characteristics of foams. Pracoviště Ústav chemických procesů Kontakt Eva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227 Rok sběru 2014
Počet záznamů: 1