Počet záznamů: 1  

Remote Sensing Segmentation Benchmark

  1. 1.
    SYSNO ASEP0386540
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevRemote Sensing Segmentation Benchmark
    Tvůrce(i) Mikeš, Stanislav (UTIA-B) RID
    Haindl, Michal (UTIA-B) RID, ORCID
    Scarpa, G. (IT)
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.2012 IAPR Workshop on Pattern Recognition in Remote Sensing (PRRS). - Piscataway, NJ : IEEE Press, 2012 - ISBN 978-1-4673-4960-4
    Rozsah strans. 1-4
    Poč.str.4 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceIAPR Workshop on Pattern Recognition in Remote Sensing (PRRS)
    Datum konání11.11.2012
    Místo konáníTsukuba Science City
    ZeměJP - Japonsko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovaremote sensing ; segmentation ; benchmark
    Vědní obor RIVBD - Teorie informace
    CEPGAP103/11/0335 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GA102/08/0593 GA ČR - Grantová agentura ČR
    DOI10.1109/PPRS.2012.6398320
    AnotaceIn this work we present the enrichment of the Prague texture segmentation data-generator and benchmark (PTSDB) also for the assessment of the remote sensing image segmenters. The PTSDB tool is a web based ({/bf http://mosaic.utia.cas.cz}) service designed for real-time performance evaluation, mutual comparison, and ranking of various supervised or unsupervised static or dynamic image segmenters. PTSDB supports rapid verification and development of new segmentation approaches. The remote sensing datasets contain ten-spectral ALI satellite images and their RGB subsets, with optional additive noise resistance checking. Alternative setting options allow to test also scale, rotation or illumination invariance. The benchmark functionality is demonstrated by testing and comparing six remote sensing segmentation algorithms.
    PracovištěÚstav teorie informace a automatizace
    KontaktMarkéta Votavová, votavova@utia.cas.cz, Tel.: 266 052 201.
    Rok sběru2013
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.