Počet záznamů: 1  

Image Processing for Automated Analysis of the Fluorescence In-Situ Hybridization (FISH) Microscopic Images

  1. 1.
    SYSNO ASEP0365674
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevImage Processing for Automated Analysis of the Fluorescence In-Situ Hybridization (FISH) Microscopic Images
    Tvůrce(i) Schier, Jan (UTIA-B) RID
    Kovář, Bohumil (UTIA-B) RID
    Kočárek, E. (CZ)
    Kuneš, Michal (UTIA-B) RID
    Zdroj.dok.Convergence and Hybrid Information Technology. - Berlin Heidelberg : Springer-Verlag, 2011 - ISBN 978-3-642-24081-2
    Rozsah strans. 622-633
    Poč.str.12 s.
    Forma vydáníwww - www
    Akce5th International Conference, ICHIT 2011
    Datum konání22.09.2011-24.09.2011
    Místo konáníDaejeon
    ZeměKR - Korejská republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.DE - Německo
    Klíč. slovafluorescence in-situ hybridization ; image processing ; image segmentation
    Vědní obor RIVIN - Informatika
    CEPTA01010931 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    CEZAV0Z10750506 - UTIA-B (2005-2011)
    AnotaceThe paper describes automated segmentation and analysis of the microscopic images resulting from fluorescence in-situ hybridization (FISH) analysis. FISH is a popular molecular cytogenetic method. The output of a single FISH analysis is a set of several tens or hundreds microscopic images. The goal of an automated evaluation is to replace the subjective evaluation of images by the laboratory technician to achieve higher uniformity of results. Following explanation of the principle of the method and the typical contents of images, the processing flow of image segmentation is outlined and the results are presented on several example images.
    PracovištěÚstav teorie informace a automatizace
    KontaktMarkéta Votavová, votavova@utia.cas.cz, Tel.: 266 052 201.
    Rok sběru2012
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.