Počet záznamů: 1
Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva
- 1.
SYSNO ASEP 0364211 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Ostatní články Název Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva Překlad názvu The effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates Tvůrce(i) Psota, V. (CZ)
Čmelík, Richard (UIACH-O) RID
Sachambula, L. (CZ)Celkový počet autorů 3 Zdroj.dok. Kvasný průmysl. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský - ISSN 0023-5830
Roč. 57, 7-8 (2011), 253-259Poč.str. 7 s. Jazyk dok. cze - čeština Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova malting ; dextrin ; beer Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP 2B06037 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Anotace Obsah dextrinů DP 4–7 ve sladině, mladině a zeleném pivu byl výrazně ovlivněn odrůdou ječmene, zatímco vliv použitých postupů sladování byl málo výrazný. Překlad anotace Dextrin content (DP 4–7) in sweet wort, wort and green beer was significantly affected by the barley variety while the effect of malting technology was low. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2012
Počet záznamů: 1