Počet záznamů: 1  

Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva

  1. 1.
    SYSNO ASEP0364211
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevVliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva
    Překlad názvuThe effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates
    Tvůrce(i) Psota, V. (CZ)
    Čmelík, Richard (UIACH-O) RID
    Sachambula, L. (CZ)
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.Kvasný průmysl. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský - ISSN 0023-5830
    Roč. 57, 7-8 (2011), 253-259
    Poč.str.7 s.
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovamalting ; dextrin ; beer
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEP2B06037 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    AnotaceObsah dextrinů DP 4–7 ve sladině, mladině a zeleném pivu byl výrazně ovlivněn odrůdou ječmene, zatímco vliv použitých postupů sladování byl málo výrazný.
    Překlad anotaceDextrin content (DP 4–7) in sweet wort, wort and green beer was significantly affected by the barley variety while the effect of malting technology was low.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2012
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.