Počet záznamů: 1  

Measurement of Solid–Liquid and Liquid–Liquid Equilibria in Organic System Containing Ionic Liquid [emim][NTf2]

  1. 1.
    SYSNO ASEP0360778
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevMeasurement of Solid–Liquid and Liquid–Liquid Equilibria in Organic System Containing Ionic Liquid [emim][NTf2]
    Tvůrce(i) Sedláková, Zuzana (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Rotrekl, J. (CZ)
    Bendová, Magdalena (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Vrbka, P. (CZ)
    Aim, Karel (UCHP-M) RID, SAI
    Zdroj.dok.Book of Abstracts. - Saint Petersburg : Saint Petersburg State University, 2011 / Gotlib I. ; Victorov A. ; Smirnova N. - ISBN 5-85263-061-6
    Rozsah strans. 387-388
    Poč.str.2 s.
    Forma vydáníCD-ROM - CD-ROM
    AkceEuropean Symposium on Applied Thermodynamics /25./
    Datum konání24.06.2011-27.06.2011
    Místo konáníSaint Petersburg
    ZeměRU - Rusko
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.RU - Rusko
    Klíč. slovaliquid–liquid equilibria ; ionic liquid ; predictive model
    Vědní obor RIVCF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    CEPGP203/09/P141 GA ČR - Grantová agentura ČR
    IAA400720710 GA AV ČR - Akademie věd
    MEB021009 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011)
    AnotaceThe knowledge of solid–liquid(-liquid) equilibria (SLLE) is important in many fields of industrial chemistry (e.g. design of crystallization processes, safe operation of pipelines etc.). Acquisition of experimental SLLE data is prerequisite for the improvement of pertinent predictive models. SLLE data can directly be used for the design of crystallization processes and, in particular, for selecting the suitable solvents for extractive crystallization processes.
    PracovištěÚstav chemických procesů
    KontaktEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Rok sběru2012
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.