Počet záznamů: 1  

Crushing of roasted arabica coffee beans

  1. 1.
    SYSNO ASEP0352253
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevCrushing of roasted arabica coffee beans
    Tvůrce(i) Nedomová, Š. (CZ)
    Trnka, Jan (UT-L) RID
    Severa, L. (CZ)
    Stoklasová, Pavla (UT-L) RID, ORCID
    Buchar, J. (CZ)
    Zdroj.dok.9th International Conference on Food Physics ICFP 2010, 1. - Nitra : Slovak University of Agriculture in Nitra, 2010 / Vozárová V. - ISBN 978-80-552-0463-5
    S. 24-25
    Poč.str.2 s.
    AkceInternational Conference on Food Physics ICFP 2010 /9./
    Datum konání20.10.2010-21.10.2010
    Místo konáníNitra
    ZeměSK - Slovensko
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.SK - Slovensko
    Klíč. slovastrain gauges ; impactor ; roasted beans
    Vědní obor RIVGM - Potravinářství
    CEPIAA201990701 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20760514 - UT-L (2005-2011)
    AnotaceThe knowledge of the strength and toughness of the coffee beans is necessary in order to evaluate their brittleness.
    PracovištěÚstav termomechaniky
    KontaktMarie Kajprová, kajprova@it.cas.cz, Tel.: 266 053 154 ; Jana Lahovská, jaja@it.cas.cz, Tel.: 266 053 823
    Rok sběru2011
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.