Počet záznamů: 1
Crushing of roasted arabica coffee beans
- 1.
SYSNO ASEP 0352253 Druh ASEP A - Abstrakt Zařazení RIV Není vybrán druh dokumentu Název Crushing of roasted arabica coffee beans Tvůrce(i) Nedomová, Š. (CZ)
Trnka, Jan (UT-L) RID
Severa, L. (CZ)
Stoklasová, Pavla (UT-L) RID, ORCID
Buchar, J. (CZ)Zdroj.dok. 9th International Conference on Food Physics ICFP 2010, 1. - Nitra : Slovak University of Agriculture in Nitra, 2010 / Vozárová V. - ISBN 978-80-552-0463-5
S. 24-25Poč.str. 2 s. Akce International Conference on Food Physics ICFP 2010 /9./ Datum konání 20.10.2010-21.10.2010 Místo konání Nitra Země SK - Slovensko Typ akce EUR Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. SK - Slovensko Klíč. slova strain gauges ; impactor ; roasted beans Vědní obor RIV GM - Potravinářství CEP IAA201990701 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z20760514 - UT-L (2005-2011) Anotace The knowledge of the strength and toughness of the coffee beans is necessary in order to evaluate their brittleness. Pracoviště Ústav termomechaniky Kontakt Marie Kajprová, kajprova@it.cas.cz, Tel.: 266 053 154 ; Jana Lahovská, jaja@it.cas.cz, Tel.: 266 053 823 Rok sběru 2011
Počet záznamů: 1