Počet záznamů: 1  

Sharing of knowledge and preferences among imperfect Bayesian decision makers

  1. 1.
    SYSNO ASEP0350838
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevSharing of knowledge and preferences among imperfect Bayesian decision makers
    Tvůrce(i) Kárný, Miroslav (UTIA-B) RID, ORCID
    Guy, Tatiana Valentine (UTIA-B) RID, ORCID
    Zdroj.dok.Decision Making with Multiple Imperfect Decision Makers. - Prague : Institute of Information Theory and Automation Academy of Sciences of the Czech Republic, 2010 / Guy Tatiana V. ; Karny Miroslav ; Wolpert David - ISBN 978-80-903834-5-6
    Rozsah strans. 1-6
    Poč.str.6 s.
    Akce24th Annual Conference on Neural Information Processing Systems
    Datum konání06.12.2010-11.12.2010
    Místo konáníWhistler, B.C. Canada
    ZeměCA - Kanada
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaknowledge sharing ; preference sharing ; Bayesian decision makers
    Vědní obor RIVBB - Aplikovaná statistika, operační výzkum
    CEP1M0572 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    GA102/08/0567 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z10750506 - UTIA-B (2005-2011)
    AnotaceBayesian decision theory provides a strong theoretical basis for a single-participant decision making under uncertainty, that can be extended to multi-participant problems. However Bayesian decision theory assumes unlimited abilities of a participant to probabilistically model participant´s environment and to optimise decision-making strategy. The paper proposes a methodology for sharing of knowledge and strategies among participants, that helps to overcome the non-realistic assumption on participant´s unlimited abilities.
    PracovištěÚstav teorie informace a automatizace
    KontaktMarkéta Votavová, votavova@utia.cas.cz, Tel.: 266 052 201.
    Rok sběru2011
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.