Počet záznamů: 1  

Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process

  1. 1.
    SYSNO ASEP0349615
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevUtilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
    Tvůrce(i) Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCID
    Mazanec, Karel (UIACH-O)
    Smětalová, Dagmar (UIACH-O)
    Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Celkový počet autorů4
    Zdroj.dok.Journal of the Institute of Brewing. - : Wiley - ISSN 0046-9750
    Roč. 116, č. 3 (2010), s. 245-250
    Poč.str.4 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovabarley ; brewing ; glycation
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEP1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    UT WOS000287278700005
    AnotaceThe analysis of intact proteins, extracted from the barley grain, the malt and the aliquots collected during malting and presented in this paper, show the feasibility of using the linear mode of MALDI-TOF MS to obtain a profile of the proteins present at all stages of the malting process. The best and the most reproducible results were obtained after a desalting procedure using Nanosep 3K and applying DHAP as a matrix for the MS measurement of the intact proteins.
    PracovištěÚstav analytické chemie
    KontaktIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Rok sběru2011
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.