Počet záznamů: 1
Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
- 1.
SYSNO ASEP 0349615 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Článek ve WOS Název Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process Tvůrce(i) Laštovičková, Markéta (UIACH-O) RID, ORCID
Mazanec, Karel (UIACH-O)
Smětalová, Dagmar (UIACH-O)
Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCIDCelkový počet autorů 4 Zdroj.dok. Journal of the Institute of Brewing. - : Wiley - ISSN 0046-9750
Roč. 116, č. 3 (2010), s. 245-250Poč.str. 4 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. GB - Velká Británie Klíč. slova barley ; brewing ; glycation Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP 1M0570 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) UT WOS 000287278700005 Anotace The analysis of intact proteins, extracted from the barley grain, the malt and the aliquots collected during malting and presented in this paper, show the feasibility of using the linear mode of MALDI-TOF MS to obtain a profile of the proteins present at all stages of the malting process. The best and the most reproducible results were obtained after a desalting procedure using Nanosep 3K and applying DHAP as a matrix for the MS measurement of the intact proteins. Pracoviště Ústav analytické chemie Kontakt Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Rok sběru 2011
Počet záznamů: 1