Počet záznamů: 1  

Quality of Newly Formed Cartilaginous Tissue in Defects of Articular Surface after Transplantation of Mesenchymal Stem Cells in a Composite Scaffold Based on Collagen I with Chitosan Micro- and Nanofibres

  1. 1.
    SYSNO ASEP0348754
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevQuality of Newly Formed Cartilaginous Tissue in Defects of Articular Surface after Transplantation of Mesenchymal Stem Cells in a Composite Scaffold Based on Collagen I with Chitosan Micro- and Nanofibres
    Tvůrce(i) Nečas, A. (CZ)
    Plánka, L. (CZ)
    Srnec, R. (CZ)
    Crha, M. (CZ)
    Hlučilová, Jana (UZFG-Y) RID, ORCID
    Klíma, Jiří (UZFG-Y) RID, ORCID
    Starý, L. (CZ)
    Křen, L. (CZ)
    Amler, Evžen (UEM-P) RID
    Vojtová, L. (CZ)
    Jančář, J. (CZ)
    Gál, P. (CZ)
    Zdroj.dok.Physiological Research. - : Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. - ISSN 0862-8408
    Roč. 59, č. 4 (2010), s. 605-614
    Poč.str.10 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaCartilaginous Tissue ; Defects of Articular Surface ; Mesenchymal Stem Cells
    Vědní obor RIVCE - Biochemie
    CEP2B06130 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z50450515 - UZFG-Y (2005-2011)
    AV0Z50390512 - UEM-P (2005-2011)
    UT WOS000282054700015
    AnotaceThe aim of this study was to evaluate macroscopically, histologically and immunohistochemically the quality of newly formed tissue in iatrogenic defects of articular cartilage of the femur condyle in miniature pigs treated with the clinically used method of microfractures in comparison with the transplantation of a combination of a composite scaffold with allogeneic mesenchymal stem cells (MSCs) or the composite scaffold alone.
    PracovištěÚstav živočišné fyziologie a genetiky
    KontaktJana Zásmětová, knihovna@iapg.cas.cz, Tel.: 315 639 554
    Rok sběru2011
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.