Počet záznamů: 1  

Enantiomer separation and determination of helix inversion barrier of helical dications by capillary electrophoresis

  1. 1.
    SYSNO ASEP0343063
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    NázevEnantiomer separation and determination of helix inversion barrier of helical dications by capillary electrophoresis
    Tvůrce(i) Koval, Dušan (UOCHB-X) RID, ORCID
    Adriaenssens, Louis (UOCHB-X)
    Severa, Lukáš (UOCHB-X) RID, ORCID
    Teplý, Filip (UOCHB-X) RID, ORCID
    Sázelová, Petra (UOCHB-X) RID, ORCID
    Kašička, Václav (UOCHB-X) RID, ORCID
    Celkový počet autorů6
    Zdroj.dok.Proceedings of the International Symposium Advances in Chromatography and Electrophoresis & Chiranal 2010. - Olomouc : Palacký University Olomouc, 2010 - ISBN 978-80-244-2470-5
    Rozsah strans. 171-172
    Poč.str.2 s.
    AkceInternational Symposium Advances in Chromatography and Electrophoresis & Chiranal 2010
    Datum konání08.02.2010-11.02.2010
    Místo konáníOlomouc
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovacapillary electrophoresis ; helquats ; chiral analysis
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPGA203/08/1428 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GA203/09/0705 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GAP207/10/2391 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z40550506 - UOCHB-X (2005-2011)
    AnotaceEnantiomeric helical forms of dicationic helquats, a novel family of charged helicene-like molecules, have been separated by capillary electrophoresis (CE) using sodium-phosphate buffer, pH 2.5, as background electrolyte and sulfated beta- and gamma-cyclodextrins as chiral selectors. Additionally, CE was used to determine barrier to helix inversion of helquats.
    PracovištěÚstav organické chemie a biochemie
    Kontaktasep@uochb.cas.cz ; Kateřina Šperková, Tel.: 232 002 584 ; Viktorie Chládková, Tel.: 232 002 434
    Rok sběru2011
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.