Počet záznamů: 1  

Greenhouse gas emission from Cu-contaminated soils subjected to phytoremediation

  1. 1.
    SYSNO ASEP0335157
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevGreenhouse gas emission from Cu-contaminated soils subjected to phytoremediation
    Tvůrce(i) Šimek, Miloslav (BC-A) RID, ORCID
    Elhottová, Dana (BC-A) RID, ORCID
    Mench, M. (FR)
    Renella, G. (IT)
    Zdroj.dok.Frontiers in Trace Elements Research and Education. 10th International Conference on the Biogeochemistry of Trace Elements. - Mexico : Advanced Materials Research Center, 2009
    Rozsah stran---
    Poč.str.2 s.
    Forma vydáníwww - www
    AkceFrontiers in Trace Elements Research and Education. International Conference on the Biogeochemistry of Trace Elements /10./
    Datum konání13.07.2009-18.07.2009
    Místo konáníChihuahua
    ZeměMX - Mexiko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.MX - Mexiko
    Klíč. slovacopper contamination ; microbiological activity ; greenhouse gas
    Vědní obor RIVEH - Ekologie - společenstva
    CEPIAA600660605 GA AV ČR - Akademie věd
    LC06066 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z60660521 - UPB-H, BC-A (2005-2011)
    AnotaceEmission of gases with greenhouse potential such as CO2, CH4 and N2O, and selected characteristics of soil microbial community were measured in copper contaminated soils under phytostabilization through the use of organic matter (OM) and Ca oxide (CaO) alone or in combination (CaO+OM), and planted with poplar or willow. Overall, results indicate that soil amendments generally used to aid phytostabilization of soils may influence the greenhouse gas emission rates and microbial community characteristics of the treated soils.
    PracovištěBiologické centrum (od r. 2006)
    KontaktDana Hypšová, eje@eje.cz, Tel.: 387 775 214
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.