Počet záznamů: 1  

Constant current chronopotentiometry in detection of changes in protein structures

  1. 1.
    SYSNO ASEP0332682
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevConstant current chronopotentiometry in detection of changes in protein structures
    Překlad názvuChronopotenciometrie s konstantním proudem při detekci změn v proteinové struktuře
    Tvůrce(i) Ostatná, Veronika (BFU-R) RID, ORCID
    Paleček, Emil (BFU-R) RID, ORCID
    Celkový počet autorů2
    Zdroj.dok.Abstract. - Beijing, 2009
    S. 1
    Poč.str.1 s.
    AkceThe 60th Annual Meeting of the International Society of Electrochemistry
    Datum konání16.08.2009-21.08.2009
    Místo konáníBeijing
    ZeměCN - Čína
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CN - Čína
    Klíč. slovaprotein structure ; constant current chronopotentiometry ; peak H
    Vědní obor RIVBO - Biofyzika
    CEPKAN400310651 GA AV ČR - Akademie věd
    KJB100040901 GA AV ČR - Akademie věd
    GA301/07/0490 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GP202/07/P497 GA ČR - Grantová agentura ČR
    LC06035 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    CEZAV0Z50040507 - BFU-R (2005-2011)
    AV0Z50040702 - BFU-R (2007-2013)
    AnotaceUsing the constant current chronopotentiometric stripping analysis (CPSA) and hanging mercury drop or solid amalgam electrodes a well-developed peak (peak H) is produced by practivally all proteins at nanomolar concentrations. Our recent results showed that bare and chemically modified electrodes are particularly useful for recognition of changes in protein structures induced by denaturing, reducing and oxidizing agents as well as by single amino acid exchange in proteins important in cancer. Aggregation of amyloidogenic proteins can also be traced.
    PracovištěBiofyzikální ústav
    KontaktJana Poláková, polakova@ibp.cz, Tel.: 541 517 244
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.