Počet záznamů: 1  

Fúzní protein pro vakcinaci proti lidskému papillomaviru a způsob jeho produkce

  1. 1.
    SYSNO ASEP0308681
    Druh ASEPP - Patent
    Zařazení RIVP - Patent nebo jiný výsledek chráněný podle zvláštních právních předpisů
    NázevFúzní protein pro vakcinaci proti lidskému papillomaviru a způsob jeho produkce
    Překlad názvuFusion protein for vaccination against human papillomavirus and its production
    Tvůrce(i) Vlasák, Josef (BC-A) RID, ORCID
    Pavingerová, Daniela (BC-A)
    Bříza, Jindřich (BC-A) RID
    Šmahel, M. (CZ)
    Ludvíková, V. (CZ)
    Pokorná, D. (CZ)
    Šubrtová, J. (CZ)
    Rok vydání2006
    Poč.str.1 s.
    Využití jiným subj.A - Pro využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
    Lic. popl.Z - Poskytovatel licence nepožaduje v některých případech licenční poplatek
    Číslo pat.spisu297389
    Datum udělení17.10.2006
    Vlastník patentuÚMBR AV ČR
    VyužitíA - Pouze udělený (dosud nevyužívaný) patent nebo patent využívaný jeho vlastníkem
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovahuman papillovirus ; transgenic plants
    Vědní obor RIVEB - Genetika a molekulární biologie
    CEPGA310/00/0381 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z50510513 - UMBR-M, BC-A (2005-2011)
    AnotaceFúzní protein, získaný spojením sekvencí aminokyselin proteinu E7 lidského papillomaviru s beta glukuronidázou z Escherichia coli, je velmi stabilní v lidských, rostlinných i bakteriálních buňkách a je více imunogenní než protein E7
    Překlad anotaceFusion protein obtained by junction of amino acid sequences of human papillomavirus E7 protein with beta-glucuronidase from Escherichia coli is highly stable in human, plant as well as bacterial cells and is more immunogenic when compared with E7 protein
    PracovištěBiologické centrum (od r. 2006)
    KontaktDana Hypšová, eje@eje.cz, Tel.: 387 775 214
    Rok sběru2008
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.