Počet záznamů: 1  

Natural toxic compounds of foods: Formation and change during food processing and storage

  1. 1.
    SYSNO ASEP0141319
    Druh ASEPM - Kapitola v monografii
    Zařazení RIVC - Kapitola v knize
    NázevFood Intolerance-Inducing Compounds
    Tvůrce(i) Rauch, P. (CZ)
    Rauchová, Hana (FGU-C) RID, ORCID
    Davídek, J. (ed. CZ)
    Vyd. údajeCRC Press, 1995
    Zdroj.dok.Natural toxic compounds of foods: Formation and change during food processing and storage
    Rozsah strans. 3-13
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    PracovištěFyziologický ústav
    KontaktLucie Trajhanová, lucie.trajhanova@fgu.cas.cz, Tel.: 241 062 400
    Rok sběru1997

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.