Počet záznamů: 1  

Warming of olive oil processed by high hydrostatic pressure

  1. 1.
    SYSNO ASEP0104253
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevWarming of olive oil processed by high hydrostatic pressure
    Překlad názvuOhřev olivového oleje zpracovaného vysokým hydrostatickým tlakem
    Tvůrce(i) Houška, M. (CZ)
    Kubásek, M. (CZ)
    Strohalm, J. (CZ)
    Landfeld, A. (CZ)
    Kamarád, Jiří (FZU-D) RID, ORCID
    Zdroj.dok.High Pressure Research. - : Taylor & Francis - ISSN 0895-7959
    Roč. 24, č. 2 (2004), s. 303-308
    Poč.str.6 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovaolive oil ; food processing ; high pressure ; warming
    Vědní obor RIVGM - Potravinářství
    CEPEP9026 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    AnotaceThe temperature increase of olive oil induced by quasi-adiabatic compression has been measured in high-pressure apparatus for a study of food processing. The parameters for simple mathematical modelling of thermal conditions in the oil during its pressure processing were derived. The general use of the mathematical model in the pressure technology of the food processing is discussed
    PracovištěFyzikální ústav
    KontaktKristina Potocká, potocka@fzu.cz, Tel.: 220 318 579
    Rok sběru2005

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.