Počet záznamů: 1  

Relations between rheological and textural characteristics in different oil content

  1. 1.
    SYSNO ASEP0098351
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevRelations between rheological and textural characteristics in different oil content
    Překlad názvuVztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje
    Tvůrce(i) Pokorný, J. (CZ)
    Štern, Petr (UH-J)
    Šedivá, A. (CZ)
    Míková, K. (CZ)
    Valentová, H. (CZ)
    Panovská, Z. (CZ)
    Zdroj.dok.Oils, fats and lipids: from science to applications. - Gothenburg : Convenion center, 2007
    S. 276
    Poč.str.1 s.
    AkceEuro fed lipid congress /5./
    Datum konání16.09.2007-19.09.2007
    Místo konáníGothenburg
    ZeměSE - Švédsko
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.SE - Švédsko
    Klíč. slovamayonnaises ; textural characteristics ; flow curves
    Vědní obor RIVBK - Mechanika tekutin
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    AnotaceThe effect of oil content in mayonaises in range of 66-82% on rheological and textural characteristics was studied. The following rheological parameters were determined: flow curves, yield value, apparent viscosity, elasticity (less modulus, storage modulus, and complex modulus). The effect of oil content on the texture was very pronounced. Several statistically significant relationships were obseved between rheological and sensory data.
    PracovištěÚstav pro hydrodynamiku
    KontaktSoňa Hnilicová, hnilicova@ih.cas.cz, Tel.: 233 109 003
    Rok sběru2008
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.