Počet záznamů: 1  

Plant Propagation by Tissue Culture 3rd Edition

  1. 1.
    SYSNO ASEP0091896
    Druh ASEPM - Kapitola v monografii
    Zařazení RIVC - Kapitola v knize
    NázevPlant Growth Regulators I: Introduction; Auxins, their Analogues and Inhibitors
    Překlad názvuRegulátory růstu rostlin: úvod, auxiny, jejich analogy a inhibitory
    Tvůrce(i) Macháčková, Ivana (UEB-Q)
    Zažímalová, Eva (UEB-Q) RID, ORCID
    George, E.F. (GB)
    Zdroj.dok.Plant Propagation by Tissue Culture 3rd Edition. - Dordrecht : Springer, 2007 / George E.F. ; Hall M.A. ; De Klerk G.J. - ISBN 978-1-4020-5004-6
    Rozsah strans. 1-501
    Poč.str.30 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.NL - Nizozemsko
    Klíč. slovaPhytohormones ; metabolism ; transport
    Vědní obor RIVEF - Botanika
    CEPLN00A081 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Další zdrojjiné veřejné zdroje
    CEZAV0Z50380511 - UEB-Q (2005-2011)
    DOI10.1007/978-1-4020-5005-3_5
    AnotaceSome chemicals occurring naturally within plant tissues, have a regulatory, rather than a nutritional role in growth and development. These compounds, which are generally active at very low concentrations, are known as plant hormones (or plant growth substances). Synthetic chemicals with similar physiological activities to plant growth substances, or compounds having an ability to modify plant growth by some other means, for example polyamines, are usually termed plant growth regulators. Some of the natural growth substances are prepared synthetically or through fermentation processes and can be purchased from chemical suppliers. There are several recognised classes of plant growth substances. Until relatively recently only five groups were recognised namely: auxins, cytokinins, gibberellins, ethylene, abscisic acid.
    PracovištěÚstav experimentální botaniky
    KontaktDavid Klier, knihovna@ueb.cas.cz, Tel.: 220 390 469
    Rok sběru2008
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.