Počet záznamů: 1  

The Use of Atmospheric Pressure Chemical Ionization Mass Spectrometry with High Performance Liquid Chromatography and Other Separation Techniques for Identification of Triacylglycerols

  1. 1.
    SYSNO ASEP0091741
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevThe Use of Atmospheric Pressure Chemical Ionization Mass Spectrometry with High Performance Liquid Chromatography and Other Separation Techniques for Identification of Triacylglycerols
    Překlad názvuPoužití hmotové spektrometrie s chemickou ionizací za atmosférického tlaku s vysokotlakou kapalinovou chromatografií a dalších separačních technik pro identifikaci triacylglycerolů
    Tvůrce(i) Řezanka, Tomáš (MBU-M) ORCID
    Sigler, Karel (MBU-M) RID
    Zdroj.dok.Current Analytical Chemistry - ISSN 1573-4110
    Roč. 3, - (2007), s. 252-271
    Poč.str.20 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovatriacylglycerols ; atmospheric presssure chemical ionization ; mass spectrometry
    Vědní obor RIVEE - Mikrobiologie, virologie
    CEPGA203/06/0219 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z50200510 - MBU-M (2005-2011)
    AnotaceTriacylglycerols (TAGs) of higher plants consist mainly of esters of glycerol with fatty acids. Many of them are essential as human nutrients. The molecular species of each TAG class have not yet been fully characterized. Atmospheric pressure chemical ionization mass spectrometry (APCI-MS) in combination with high-performance liquid chromatography (HPLC) is a very valuable technique for analysis of different TAGs from different sources. This paper describes direct LC-MS/APCI analyses of TAGs from natural oils, including unusual ones
    PracovištěMikrobiologický ústav
    KontaktEliška Spurná, eliska.spurna@biomed.cas.cz, Tel.: 241 062 231
    Rok sběru2008
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.