Počet záznamů: 1  

Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.

  1. 1.
    SYSNO ASEP0091616
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevFermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.
    Překlad názvuZvýšení produktivity fermentace pomocí pervaporace.
    Tvůrce(i) Izák, Pavel (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Schwarz, K. (DE)
    Ruth, W. (DE)
    Bahl, H. (DE)
    Kragl, U. (DE)
    Zdroj.dok.Conference Paper. - - : University of New South Wales, 2007 - ISBN 978-0-7334-2561-5
    Rozsah strans. 1
    Poč.str.14 KB s.
    AkceInternational Membrane Science and Technology Conference 2007 /6./
    Datum konání05.11.2007-09.11.2007
    Místo konáníSydney
    ZeměAU - Austrálie
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.AU - Austrálie
    Klíč. slovapervaporation ; fermentation broth ; ionic liquid
    Vědní obor RIVCI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    CEZAV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011)
    AnotaceClostridium acetobutylicum, a gram-positive bacteria, is a well known for its ability to produce the solvents acetone and butanol. Large-scale fermentation systems based on the clostridial AB-fermentation supplied the majority of the total requirement of these solvents until 1950.
    PracovištěÚstav chemických procesů
    KontaktEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Rok sběru2008

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.