Počet záznamů: 1
Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.
- 1.
SYSNO ASEP 0091616 Druh ASEP C - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.) Zařazení RIV D - Článek ve sborníku Název Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery. Překlad názvu Zvýšení produktivity fermentace pomocí pervaporace. Tvůrce(i) Izák, Pavel (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Schwarz, K. (DE)
Ruth, W. (DE)
Bahl, H. (DE)
Kragl, U. (DE)Zdroj.dok. Conference Paper. - - : University of New South Wales, 2007 - ISBN 978-0-7334-2561-5 Rozsah stran s. 1 Poč.str. 14 KB s. Akce International Membrane Science and Technology Conference 2007 /6./ Datum konání 05.11.2007-09.11.2007 Místo konání Sydney Země AU - Austrálie Typ akce WRD Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. AU - Austrálie Klíč. slova pervaporation ; fermentation broth ; ionic liquid Vědní obor RIV CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství CEZ AV0Z40720504 - UCHP-M (2005-2011) Anotace Clostridium acetobutylicum, a gram-positive bacteria, is a well known for its ability to produce the solvents acetone and butanol. Large-scale fermentation systems based on the clostridial AB-fermentation supplied the majority of the total requirement of these solvents until 1950. Pracoviště Ústav chemických procesů Kontakt Eva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227 Rok sběru 2008
Počet záznamů: 1