Počet záznamů: 1  

Strukturní charakterizace chitin/glukanových komplexů izolovaných z houby Pleurotus sp. a mycelia Aspergillus niger

  1. 1.
    SYSNO ASEP0043834
    Druh ASEPK - Konferenční příspěvek (lokální konf.)
    Zařazení RIVStať ve sborníku
    NázevStrukturní charakterizace chitin/glukanových komplexů izolovaných z houby Pleurotus sp. a mycelia Aspergillus niger
    Překlad názvuStructural characterization of chitin/glucan complexes from the mushroom Pleurotus sp. and Aspergillus niger mycelium
    Tvůrce(i) Spěváček, Jiří (UMCH-V) RID, ORCID
    Synytsya, A. (CZ)
    Brus, Jiří (UMCH-V) RID, ORCID
    Ederová, J. (CZ)
    Čopíková, J. (CZ)
    Zdroj.dok.Polysacharidy II. - Praha : Česká společnost chemická a Ústav chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha, 2006
    s. 1-12
    Poč.str.12 s.
    Forma vydáníCD ROM - CD ROM
    AkceKonference Polysacharidy II: Struktura a biologické účinky polysacharidů a jejich derivátů
    Datum konání10.11.2006
    Místo konáníPraha
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceCST
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovachitin/glucan complex ; structure ; solid state NMR
    Vědní obor RIVCD - Makromolekulární chemie
    CEPGA525/05/0273 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z40500505 - UMCH-V (2005-2011)
    AnotaceKombinací 13C NMR spektroskopie pevného stavu, IČ spektroskopie a termických metod byla charakterizována struktura a složení nerozpustných chitin/glukanových komplexů izolovaných z houby Pleurotus sp. a mycelia Aspergillus niger.
    Překlad anotaceStructure and composition of insoluble chitin/glucan complexes isolated from the mushroom Pleurotus spstructure, solid state NMR and Aspergillus niger mycelium were characterized by a combination of solid-state 13C NMR spectroscopy, IR spectroscopy and thermal methods.
    PracovištěÚstav makromolekulární chemie
    KontaktEva Čechová, cechova@imc.cas.cz ; Tel.: 296 809 358
    Rok sběru2007
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.