Počet záznamů: 1  

The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars

  1. 1.
    0561307 - ÚEB 2023 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Colak, N. - Kurt-Celebi, A. - Grúz, J. - Strnad, Miroslav - Hayirlioglu-Ayaz, S. - Choung, M. G. - Esatbeyoglu, T. - Ayaz, F. A.
    The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars.
    Molecules. Roč. 27, č. 8 (2022), č. článku 2410. E-ISSN 1420-3049
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: anthocyanin * antioxidant capacity * aubergine * diabetes * fruit * phenolic acid * Solanum melongena * α-amylase
    Obor OECD: Organic chemistry
    Impakt faktor: 4.6, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.3390/molecules27082410

    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0333996
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2022_Colak_MOLECULES_2410.pdf12 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.