Počet záznamů: 1
The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars
- 1.0561307 - ÚEB 2023 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Colak, N. - Kurt-Celebi, A. - Grúz, J. - Strnad, Miroslav - Hayirlioglu-Ayaz, S. - Choung, M. G. - Esatbeyoglu, T. - Ayaz, F. A.
The Phenolics and Antioxidant Properties of Black and Purple versus White Eggplant Cultivars.
Molecules. Roč. 27, č. 8 (2022), č. článku 2410. E-ISSN 1420-3049
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: anthocyanin * antioxidant capacity * aubergine * diabetes * fruit * phenolic acid * Solanum melongena * α-amylase
Obor OECD: Organic chemistry
Impakt faktor: 4.6, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
https://doi.org/10.3390/molecules27082410
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0333996Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2022_Colak_MOLECULES_2410.pdf 1 2 MB Jiná povolen
Počet záznamů: 1