Počet záznamů: 1
The utilization of algae with the aim to increase the fatty acid content in muscle of common carp (Cyprinus carpio L.)
- 1.0522095 - BÚ 2020 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Kopp, R. - Brabec, T. - Mareš, J. - Maršálková, Eliška - Maršálek, Blahoslav
The utilization of algae with the aim to increase the fatty acid content in muscle of common carp (Cyprinus carpio L.).
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. Roč. 67, č. 1 (2019), s. 91-99. ISSN 1211-8516. E-ISSN 2464-8310
Grant CEP: GA MZe(CZ) QJ1320234
Institucionální podpora: RVO:67985939
Klíčová slova: fish * nutrition * sewage water * green algae * cyanobacteria
Obor OECD: Fishery
Způsob publikování: Open access
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306598Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup The utilization of algae.pdf 1 817.8 KB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1