Počet záznamů: 1
Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing
- 1.0434130 - ÚIACH 2015 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Laštovičková, Markéta
Study of quantitative changes of cereal allergenic proteins after food processing.
Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 95, č. 5 (2015), s. 983-990. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: allergens * proteins * barley * mass spectrometry
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 2.076, rok: 2015
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0238269Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0434130_IR.pdf 1 1.4 MB Jiná vyžádat
Počet záznamů: 1