Počet záznamů: 1  

Selected Ion Flow Tube-Mass Spectrometry for Absolute Quantification of Aroma Compounds in the Headspace of Dry Fermented Sausages

  1. 1.
    0355632 - ÚFCH JH 2011 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Olivares, A. - Dryahina, Kseniya - Navarro, J. L. - Flores, M. - Smith, D. - Španěl, Patrik
    Selected Ion Flow Tube-Mass Spectrometry for Absolute Quantification of Aroma Compounds in the Headspace of Dry Fermented Sausages.
    Analytical Chemistry. Roč. 82, č. 13 (2010), s. 5819-5829. ISSN 0003-2700. E-ISSN 1520-6882
    Grant CEP: GA ČR GA203/09/0256
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40400503
    Klíčová slova: mass spectrometry * aroma compounds * dry fermented sausages
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 5.874, rok: 2010

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0194356
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.