Počet záznamů: 1
Selected Ion Flow Tube-Mass Spectrometry for Absolute Quantification of Aroma Compounds in the Headspace of Dry Fermented Sausages
- 1.0355632 - ÚFCH JH 2011 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Olivares, A. - Dryahina, Kseniya - Navarro, J. L. - Flores, M. - Smith, D. - Španěl, Patrik
Selected Ion Flow Tube-Mass Spectrometry for Absolute Quantification of Aroma Compounds in the Headspace of Dry Fermented Sausages.
Analytical Chemistry. Roč. 82, č. 13 (2010), s. 5819-5829. ISSN 0003-2700. E-ISSN 1520-6882
Grant CEP: GA ČR GA203/09/0256
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40400503
Klíčová slova: mass spectrometry * aroma compounds * dry fermented sausages
Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
Impakt faktor: 5.874, rok: 2010
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0194356
Počet záznamů: 1