Počet záznamů: 1
Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
- 1.0349615 - ÚIACH 2011 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Laštovičková, Markéta - Mazanec, Karel - Smětalová, Dagmar - Bobálová, Janette
Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process.
Journal of the Institute of Brewing. Roč. 116, č. 3 (2010), s. 245-250. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: barley * brewing * glycation
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 0.897, rok: 2010
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0189805
Počet záznamů: 1