Počet záznamů: 1  

Die Böhmische Küche

  1. 1.
    0334025 - EÚ 2010 RIV DE ger C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Fendl, E. - Nosková, Jana
    Die Böhmische Küche.
    [The Czech Cuisine.]
    Esskultur und kulturelle Identität. Ethnologische Nahrungsforschung im östlichen Europa. München: Oldenbourg Wissenschaftsverlag, 2010 - (Kalinke, H.; Roth, K.; Weger, T.), s. 107-138. Schriften des Bundesinstituts für Kultur und Geschichte der Deutschen im östlichen Europa, bd. 40. ISBN 978-3-486-59233-7.
    [Ethnologische Nahrungsforschung im östlichen Europa. Esskultur und kulturelle Identität. Oldenburg (DE), 31.03.2008-01.04.2008]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z90580513
    Klíčová slova: Czech cuisine * Magdalena Dobromila Rettigová * cookery books * travel books * Czech female cooks * tourism * 19th century – 20th century
    Kód oboru RIV: AC - Archeologie, antropologie, etnologie

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0178865
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.