Počet záznamů: 1  

Phenolic acid contents of kale (Brassica oleraceae L. var. acephala DC.) extracts and their antioxidant and antibacterial activities

  1. 1.
    0322094 - ÚEB 2009 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Ayaz, F. A. - Hayirlioglu-Ayaz, S. - Karaoglu, S.A. - Grúz, Jiří - Valentová, K. - Ulrichová, J. - Strnad, Miroslav
    Phenolic acid contents of kale (Brassica oleraceae L. var. acephala DC.) extracts and their antioxidant and antibacterial activities.
    [Obsah fenolických kyselin v brukvi (Brassica oleraceae L. var. acephala) extracts and their antioxidant and antibacterial activities.]
    Food Chemistry. Roč. 107, č. 1 (2008), s. 19-25. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: Black cabbage * Kale * Brassica oleraceae var. acephala
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Impakt faktor: 2.696, rok: 2008

    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0170444
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.