Počet záznamů: 1  

Determination of Mineral Constituents, Phytochemicals and Antioxidant Qualities of Cleome gynandra, Compared to Brassica oleracea and Beta vulgaris

  1. 1.
    0488744 - ÚEB 2019 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Moyo, M. - Amoo, S.O. - Aremu, A.O. - Grúz, Jiří - Šubrtová, Michaela - Jarošová, M. - Tarkowski, P. - Doležal, Karel
    Determination of Mineral Constituents, Phytochemicals and Antioxidant Qualities of Cleome gynandra, Compared to Brassica oleracea and Beta vulgaris.
    Frontiers in Chemistry. Roč. 5, JAN 4 (2018), č. článku 128. ISSN 2296-2646. E-ISSN 2296-2646
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1204; GA ČR(CZ) GA17-06613S
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: green leafy vegetables * subspecies cycla * nutrient content * capacity * fruits * perspectives * transport * assays * free radicals * indigenous leafy vegetables * minerals * phenolic acids * vitamins
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 3.782, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283284
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2018_Moyo_FRONTIERS IN CHEMISTRY_128.pdf23.2 MBJinápovolen
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.