Počet záznamů: 1
Determination of Mineral Constituents, Phytochemicals and Antioxidant Qualities of Cleome gynandra, Compared to Brassica oleracea and Beta vulgaris
- 1.0488744 - ÚEB 2019 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Moyo, M. - Amoo, S.O. - Aremu, A.O. - Grúz, Jiří - Šubrtová, Michaela - Jarošová, M. - Tarkowski, P. - Doležal, Karel
Determination of Mineral Constituents, Phytochemicals and Antioxidant Qualities of Cleome gynandra, Compared to Brassica oleracea and Beta vulgaris.
Frontiers in Chemistry. Roč. 5, JAN 4 (2018), č. článku 128. ISSN 2296-2646. E-ISSN 2296-2646
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1204; GA ČR(CZ) GA17-06613S
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: green leafy vegetables * subspecies cycla * nutrient content * capacity * fruits * perspectives * transport * assays * free radicals * indigenous leafy vegetables * minerals * phenolic acids * vitamins
Obor OECD: Plant sciences, botany
Impakt faktor: 3.782, rok: 2018
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283284Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2018_Moyo_FRONTIERS IN CHEMISTRY_128.pdf 2 3.2 MB Jiná povolen
Počet záznamů: 1