Počet záznamů: 1
Gibberellin-Abscisic Acid Balances during Arbuscular Mycorrhiza Formation in Tomato
- 1.0463759 - ÚEB 2017 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Martin-Rodriguez, J.A. - Huertas, R. - Ho-Plagaro, T. - Ocampo, J.A. - Turečková, Veronika - Tarkowská, Danuše - Ludwig-Mueller, J. - Garcia-Garrido, J.M.
Gibberellin-Abscisic Acid Balances during Arbuscular Mycorrhiza Formation in Tomato.
Frontiers in Plant Science. Roč. 7, AUG 23 (2016), s. 1273. ISSN 1664-462X. E-ISSN 1664-462X
Grant CEP: GA ČR GA14-34792S; GA MŠMT(CZ) LO1204
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: arbuscular mycorrhiza * plant hormones * gibberellins
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Impakt faktor: 4.291, rok: 2016
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0262843Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2016_Martin-Rodriguez_FRONTIERS IN PLANT SCIENCE_1273.pdf 0 4.2 MB Jiná povolen
Počet záznamů: 1