Počet záznamů: 1  

Gibberellin-Abscisic Acid Balances during Arbuscular Mycorrhiza Formation in Tomato

  1. 1.
    0463759 - ÚEB 2017 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Martin-Rodriguez, J.A. - Huertas, R. - Ho-Plagaro, T. - Ocampo, J.A. - Turečková, Veronika - Tarkowská, Danuše - Ludwig-Mueller, J. - Garcia-Garrido, J.M.
    Gibberellin-Abscisic Acid Balances during Arbuscular Mycorrhiza Formation in Tomato.
    Frontiers in Plant Science. Roč. 7, AUG 23 (2016), s. 1273. ISSN 1664-462X. E-ISSN 1664-462X
    Grant CEP: GA ČR GA14-34792S; GA MŠMT(CZ) LO1204
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: arbuscular mycorrhiza * plant hormones * gibberellins
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 4.291, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0262843
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2016_Martin-Rodriguez_FRONTIERS IN PLANT SCIENCE_1273.pdf04.2 MBJinápovolen
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.