Počet záznamů: 1
Mass Spectrometric Quantification of Volatile Compounds Released by Fresh Atlantic Salmon Stored at 4 °c under Modified Atmosphere Packaging and Vacuum Packaging for up to 16 Days
- 1.0556673 - ÚFCH JH 2023 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Dalsvåg, H. - Cropotova, J. - Jambrak, A. R. - Janči, T. - Španěl, Patrik - Dryahina, Kseniya - Smith, David - Rustad, T.
Mass Spectrometric Quantification of Volatile Compounds Released by Fresh Atlantic Salmon Stored at 4 °c under Modified Atmosphere Packaging and Vacuum Packaging for up to 16 Days.
ACS Food Science and Technology. Roč. 2, č. 3 (2022), s. 400-414. E-ISSN 2692-1944
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-12902S
Institucionální podpora: RVO:61388955
Klíčová slova: Atlantic salmon * dill * map * oregano * sift-ms * volatiles
Obor OECD: Physical chemistry
Impakt faktor: 2.3, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330785Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0556673.pdf 0 2.2 MB Vydavatelský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1