Počet záznamů: 1  

Separation and identification of diacylglycerols containing branched chain fatty acids by liquid chromatography-mass spectrometry

  1. 1.
    0540699 - MBÚ 2021 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Palyzová, Andrea - Řezanka, Tomáš
    Separation and identification of diacylglycerols containing branched chain fatty acids by liquid chromatography-mass spectrometry.
    Journal of Chromatography A. Roč. 1635, JAN 4 (2021), č. článku 461708. ISSN 0021-9673. E-ISSN 1873-3778
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1509
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Gram-positive bacteria * enzymatic hydrolysis * rp-hplc/ms-esi+ * branched fatty acids * phosphatidylglycerols * diacylglycerols
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 4.601, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0021967320309821?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0318319
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.