Počet záznamů: 1
Characterization of spoilage-related volatile organic compounds in packaged leaf salads
- 1.0519358 - ÚFCH JH 2021 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Dryahina, Kseniya - Som, Suman - Smith, D. - Španěl, Patrik
Characterization of spoilage-related volatile organic compounds in packaged leaf salads.
Flavour and Fragrance Journal. Roč. 35, č. 1 (2020), s. 24-33. ISSN 0882-5734. E-ISSN 1099-1026
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-12902S
Institucionální podpora: RVO:61388955
Klíčová slova: dimethyl disulphide * dimethyl sulphide * leaf salad * methanol * sift-ms * spoilage * volatile organic compounds
Obor OECD: Physical chemistry
Impakt faktor: 2.576, rok: 2020
Způsob publikování: Omezený přístup
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0304353Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0519358.pdf 3 893.4 KB Vydavatelský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1