Počet záznamů: 1  

Omega-3 Fatty Acids

  1. 1.
    0470132 - MBÚ 2017 RIV CH eng M - Část monografie knihy
    Zárate, R. - El Jaber-Vazdekis, Nabil - Ramírez-Moreno, R.
    Importance of Polyunsaturated Fatty Acids from Marine Algae.
    Omega-3 Fatty Acids. Cham: Springer International Publishing, 2016 - (Hegde, M.; Zanwar, A.; Adekar, S.), s. 101-126. ISBN 978-3-319-40456-1
    Grant CEP: GA MŠMT ED2.1.00/03.0110
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Algae * Biotechnology * EPA
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0268264
     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.