Počet záznamů: 1
Inulin. Biochemistry, Food Sources and Health Implications
- 1.0452541 - ÚCHP 2016 RIV US eng M - Část monografie knihy
Veselý, Václav - Budovičová, J. - Hanika, Jiří - Punčochář, Miroslav - Bárnet, M.
Chapter 2
Processing Plants Containing Inulin.
Inulin. Biochemistry, Food Sources and Health Implications. New York: Nova Science Publishers, 2015 - (Marlow, M.), s. 57-101. Biochemistry Research Trends. ISBN 978-1-63463-985-9
Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: jerusalem artychoke * yacón * hydrolysis
Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0253516Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22015121409560.pdf 4 11.6 MB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1