Počet záznamů: 1  

Adaptive stabilization of ethanol production during the continuous fermentation of Saccharomyces cerevisiae

  1. 1.
    0411269 - UTIA-B 20030256 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Ignatova, M. - Patarinska, T. - Ljubenova, V. - Bůcha, Jindřich - Böhm, Josef
    Adaptive stabilization of ethanol production during the continuous fermentation of Saccharomyces cerevisiae.
    IEE Proceedings. Control Theory and Applications. Roč. 150, č. 6 (2003), s. 666-672. ISSN 1350-2379
    Grant CEP: GA AV ČR IBS1075102
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z1075907
    Klíčová slova: linear-quadratic control
    Kód oboru RIV: BC - Teorie a systémy řízení
    Impakt faktor: 0.745, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0131353
     
     

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.