Počet záznamů: 1
Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties
- 1.0347214 - BFÚ 2011 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Denev, P. - Číž, Milan - Ambrožová, Gabriela - Lojek, Antonín - Yanakieva, I. - Kratchanova, M.
Solid-phase extraction of berries’ anthocyanins and evaluation of their antioxidative properties.
Food Chemistry. Roč. 123, č. 4 (2010), s. 1055-1061. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) OC08058
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50040507; CEZ:AV0Z50040702
Klíčová slova: anthocyanins * solid-phase extraction * berry extracts
Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
Impakt faktor: 3.458, rok: 2010
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0188041
Počet záznamů: 1