Počet záznamů: 1  

Influence of electrode preparation on electrocatalytic activity of water soluble porphyrazine complex to hydrogen

  1. SYS0506998
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103222334.0
    014
      
    $a 000383853900011 $2 WOS
    017
    70
    $2 DOI
    100
      
    $a 20190729d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Influence of electrode preparation on electrocatalytic activity of water soluble porphyrazine complex to hydrogen
    215
      
    $a 5 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0518781 $1 010 $a 978-80-7444-036-6 $1 200 1 $a Proceedings of the 11th International Students Conference Modern Analytical Chemistry $v (2015), s. 62-66 $1 210 $a Prague $c Charles University of Prague $d 2015 $1 702 $4 340 $a Nesměrák $b K.
    608
      
    $a Proceedings Paper
    610
      
    $a reduction
    610
      
    $a oxidation
    610
      
    $a atomic force microscopy
    610
      
    $a backscattering microscopy
    610
      
    $a cyclic voltammetry
    610
      
    $a electrocatalysis
    610
      
    $a water soluble phthalocyanine
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0273450 $w Electrochemical Materials $4 070 $a Klusáčková $b Monika $p UFCH-W $i Odd. elektrochemických materiálů $j Dept. of Electrochemical Materials $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102810 $w Electrochemical Materials $4 070 $a Janda $b Pavel $p UFCH-W $i Odd. elektrochemických materiálů $j Dept. of Electrochemical Materials $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0261282 $w Electrochemical Materials $4 070 $a Tarábková $b Hana $p UFCH-W $i Odd. elektrochemických materiálů $j Dept. of Electrochemical Materials $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.