Počet záznamů: 1  

Poly-N-Acetyllactosamine Neo-Glycoproteins as Nanomolar Ligands of Human Galectin-3: Binding Kinetics and Modeling

  1. SYS0488926
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103215917.1
    014
      
    $a 85041114916 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 29373511 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000427527400056 $2 WOS
    017
      
    $a 10.3390/ijms19020372 $2 DOI
    100
      
    $a 20180413d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a CH
    200
    1-
    $a Poly-N-Acetyllactosamine Neo-Glycoproteins as Nanomolar Ligands of Human Galectin-3: Binding Kinetics and Modeling
    215
      
    $a 17 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0290143 $1 011 $e 1422-0067 $1 035 $z (t001)0565956 $1 200 1 $a International Journal of Molecular Sciences $v Roč. 19, č. 2 (2018) $1 210 $c MDPI
    610
      
    $a carbohydrate
    610
      
    $a galectin-3
    610
      
    $a galectins in diagnosis
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0223140 $i 125 - Laboratoř molekulární biologie bakteriálních patogenů $j 125 - Laboratory of Molecular Biology of Bacterial Pathogens $w Laboratory of Molecular Biology of Bacterial Pathogenes $4 070 $a Bumba $b Ladislav $p MBU-M $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0292837 $a Laaf $b D. $y DE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0016056 $a Spiwok $b V. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022027 $a Elling $b L. $y DE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104590 $i 114 - Laboratoř biotrasformací $j 114 - Laboratory of Biotransformation $w Laboratory of Biotransformation $4 070 $a Křen $b Vladimír $p MBU-M $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0221844 $i 114 - Laboratoř biotrasformací $j 114 - Laboratory of Biotransformation $w Laboratory of Biotransformation $4 070 $a Bojarová $b Pavla $p MBU-M $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.