Počet záznamů: 1  

Investigation of Sandwich Material Surface Created by Abrasive Water Jet (AWJ) via Vibration Emission

  1. SYS0394131
    LBL
      
    01795^^^^^2200337^^^450
    005
      
    20240111140832.4
    014
      
    $a 000320481400007 $2 WOS
    100
      
    $a 20130716d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a HR
    200
    1-
    $a Investigation of Sandwich Material Surface Created by Abrasive Water Jet (AWJ) via Vibration Emission
    215
      
    $a 4 s. $c E
    300
      
    $a DOI nezjištěno, UDC – UDK 669.15:669:715:621.19:620.178.1=111
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0254345 $1 011 $a 0543-5846 $1 200 1 $a Metalurgija $v Roč. 53, č. 1 (2013), s. 29-32
    610
    0-
    $a sandwich material
    610
    0-
    $a stainless steel
    610
    0-
    $a abrasive water jet cutting
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0262959 $4 070 $a Hreha $b P. $y SK
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0256264 $4 070 $a Hloch $b S. $y SK
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0292355 $4 070 $a Monka $b P. $y SK
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0292356 $4 070 $a Monková $b K. $y SK
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0292357 $4 070 $a Knapčíková $b L. $y SK
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0256266 $i Oddělení dezintegrace materiálů $j Department of material disintegration $w Material Disintegration $4 070 $a Hlaváček $b Petr $p UGN-S $z G $T Ústav geoniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0291319 $i Oddělení dezintegrace materiálů $j Department of material disintegration $w Material Disintegration $4 070 $a Zeleňák $b Michal $p UGN-S $T Ústav geoniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0292358 $4 070 $a Samardžič $b I. $y HR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0262961 $4 070 $a Kozak $b D. $y HR
    856
      
    $9 RIV $q textový soubor $u http://public.carnet.hr/metalurg/Metalurgija/2014_vol_53/No_1/MET_53_1_29-32_Hreha.pdf
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.