Počet záznamů: 1  

The Physiology and Proteomics of Drought Tolerance in Maize: Early Stomatal Closure as a Cause of Lower Tolerance to Short-Term Dehydration?

  1. SYS0382487
    LBL
      
    03319^^^^^2200421^^^450
    005
      
    20240103201424.2
    014
      
    $a 000305341900017 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1371/journal.pone.0038017 $2 DOI
    100
      
    $a 20121101d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a The Physiology and Proteomics of Drought Tolerance in Maize: Early Stomatal Closure as a Cause of Lower Tolerance to Short-Term Dehydration?
    215
      
    $a 17 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0310005 $1 011 $a 1932-6203 $e 1932-6203 $1 200 1 $a PLoS ONE $v Roč. 7, č. 6 (2012), "e38017" $1 205 $a ONLINE $1 210 $c Public Library of Science
    610
    0-
    $a ZEA-MAYS L.
    610
    0-
    $a WATER-STRESS
    610
    0-
    $a GLUTATHIONE-REDUCTASE
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0213427 $a Benešová $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0019756 $a Holá $b D. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0055974 $a Fischer $b L. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0259881 $a Jedelsky $b P. L. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015654 $a Hnilička $b F. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0108116 $a Wilhelmová $b Naděžda $p UEB-Q $w Laboratory of Virology $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0019758 $a Rothová $b O. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0019757 $a Kočová $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104987 $a Procházková $b Dagmar $p UEB-Q $4 070 $T Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0267195 $a Honnerová $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0285104 $a Fridrichová $b L. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0285105 $a Hniličková $b H. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.