Počet záznamů: 1  

Ultrastructure and 3D reconstruction of a diplonemid protist (Diplonemea) and its novel membranous organelle

  1. SYS0576570
    005
      
    20240402214535.9
    014
      
    $a 85176550181 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 37737610 $2 PUBMED
    014
      
    $a 001073880200001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1128/mbio.01921-23 $2 DOI
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Ultrastructure and 3D reconstruction of a diplonemid protist (Diplonemea) and its novel membranous organelle
    215
      
    $a 24 s. $c E
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0362371 $1 011 $a 2161-2129 $e 2150-7511 $1 200 1 $a mBio $v Roč. 14, SEP (2023) $1 210 $c American Society for Microbiology
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a Euglenozoa
    610
      
    $a cell division
    610
      
    $a ultrastructure
    610
      
    $a 3-dimensional reconstruction
    610
      
    $a diplonemid
    610
      
    $a sbf-sem
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0356983 $a Tashyreva $b Daria $p BC-A $i PAU - Molekulární parazitologie $j Molecular Parasitology $y UA $z K $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0261814 $a Týč $b Jiří $p BC-A $i PAU - Molekulární parazitologie $j Molecular Parasitology $y CZ $A 0000-0002-1219-6958 $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1107985 $a Horák $b Aleš $p BC-A $i PAU - Molekulární parazitologie $j Molecular Parasitology $y CZ $q Univ South Bohemia, Fac Sci, Ceske Budejovice, Czech Republic $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*1105964 $a Lukeš $b Julius $p BC-A $i PAU - Molekulární parazitologie $j Molecular Parasitology $y CZ $z K $q Univ South Bohemia, Fac Sci, Ceske Budejovice, Czech Republic $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u https://journals.asm.org/doi/10.1128/mbio.01921-23 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.