Počet záznamů: 1  

How to Use Ion-Molecule Reaction Data Previously Obtained in Helium at 300 K in the New Generation of Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry Instruments Operating in Nitrogen at 393 K

  1. SYS0574260
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240402214241.8
    014
      
    $a 85166425893 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 001030474400001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1021/acs.analchem.3c02173 $2 DOI
    100
      
    $a 20230814d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a How to Use Ion-Molecule Reaction Data Previously Obtained in Helium at 300 K in the New Generation of Selected Ion Flow Tube Mass Spectrometry Instruments Operating in Nitrogen at 393 K
    215
      
    $a 7 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256109 $1 011 $a 0003-2700 $e 1520-6882 $1 200 1 $a Analytical Chemistry $v Roč. 95, č. 29 (2023), s. 11157-11163 $1 210 $c American Chemical Society
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a chemical reactions
    610
      
    $a ions
    610
      
    $a Volatile organic compounds
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0428752 $a Swift $b Stefan James $p UFCH-W $i Odd. chemie iontů v plynné fázi $j Dept. of Ions in Gaseous Phase $y CH $4 070 $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102948 $a Španěl $b Patrik $p UFCH-W $i Odd. chemie iontů v plynné fázi $j Dept. of Ions in Gaseous Phase $4 070 $z K $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0452294 $a Sixtová $b Nikola $p UFCH-W $i Odd. chemie iontů v plynné fázi $j Dept. of Ions in Gaseous Phase $4 070 $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0446282 $a Demarais $b N. $y NZ $4 070 $q Syft Technologies Limited, Christchurch
    856
      
    $u https://hdl.handle.net/11104/0344602 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.